Litt om meg

Litt om meg

Jeg har drevet med hest siden jeg var ti år og har hele livet mitt hatt stor interesse for behandling, sykdommer og fysikalske lidelser hos hester. Dette gjorde at jeg i mange år tilbrakte alle ferier og fridager hos forskjellige hesteveterinærer/hesteklinikker i Danmark hvor jeg vokste opp. Jeg har deltatt på utallige kurs innenfor dette området. For eksempel i sykdomslære, alternativ behandling og biomekanikk.

Jeg har tatt følgende utdanninger:

Holistisk Hesteterapeut fra Skandinavisk Skole for Holistisk Hesteterapi
Certified in Equine Craniosacral Therapy – Equine CranioSacral Workshops – Maureen Rogers
Applied Kinesiology – Health Pioneers Institute, Chicago
Animal Fascia Manipulation, Tuulia Luomala m.fl.
Aut. hestemassør fra Nordisk Heste- og Hundeterapiskole
Laserterapeut fra Nordisk Heste- og Hundeterapiskole

Jeg har tatt kurs innen blant annet

Mange disseksjonskurs bl.a med Sharon May-Davis og Vibeke S. Elbrønd.
Fascia release
Nevrologiske sykdommer
Tenner og bitttilpasning
Saltilpassing
Foringslære
Halthetsutredning
Treningslære

I tillegg er jeg licence Bent Branderup®-trener og væpner innen akademisk ridekunst.
Jeg deltar fortløpende på kurs og utdanninger i relevante emner for å utvikle og forbedre meg som terapeut og som trener og rytter.
Gjennom utdanningene mine og mye praktisk erfaring har jeg fått inngående kjennskap til hestens anatomi og biomekanikk, og hjelper gjerne med å legge plan for eksempelvis rehabiliteringsopplegg og samarbeider med trenere, veterinærer og hovslagere rundt hestens problemer. Dette for å oppnå best mulig resultat – for hesten.Jeg reiser rundt i hele Europa å holder foredrag og workshops i anatomi og biomekanikk, behandler hester og holder kurs i akademisk ridekunst.
Jeg har selv to hester Cala og Delicia som jeg utdanner innen akademisk ridekunst.
Cala er en nesten 23 år gammel fjording. Jeg har hatt henne i 22 år og jeg har tatt mine tests innen akademisk ridekunst med henne.
Delicia er en 7 år gammel PRE hoppe som jeg har hatt i 5 år.

Se også

Behandlings-typer

Jeg tilbyr følgende behandlingstyper for hest: Osteopati, craniosacralterapi, massasje, laser og akupunktur tilpasset hestens individuelle behov.

Start her

Akademisk ridning

For meg er den akademisk ridekunsten en livslang utdanning og min lidenskap.

Lær mer her

Kalenderen min

Her får du en oversikt over hvor jeg holder kurs en tid fremover. 

Oppdater deg her